top of page

Activitats 2.023 

MAIG 2.023                              

SISÈ DIPLOMA i E-QSL DE LA PATUM DE BERGA 2.023

El Radioclub La Baells EA3RCI organitza aquest Diploma i QSL especial per contribuir a la difusió turística i cultural del municipi de Berga i de la comarca del Berguedà, amb èmfasi, davant la societat

en general i el col·lectiu de radioaficionats en particular.

BASES:

ÀMBIT: Podran participar tots els radioafeccionats del món en possessió de llicència oficial vigent.

DATES: Des de les 23:59 hores EA del dia 30 de maig de 2023 (dimarts) fins a les 23:59 hores EA del dia 04 de juny de 2023 (diumenge), en total són 5 dies complets.

BANDES I MODALITATS: 2,10, 15, 20, 40, 60, 80, i 160 metres, SSB fonia, FT-8/FT-4 dins dels segments recomanats per la IARU.

CRIDA: "CQ Diploma PATUM DE BERGA 2023".

DIPLOMES: Els interessats a aconseguir el Diploma d'establir contactes radioelèctrics amb les estacions atorgants, fins a completar la combinació de caràcters següent (que fan un total de TRES):

 • P-T-M

 • Estacions Atorgantss:

 • EG3PTM atorgarà les lletres: “P”, “T”, “M”.

 • EA3RCI interactuarà de comodí.

Es podrà donar més d'una lletra per dia dins de la mateixa banda si es canvia de modalitat, és a dir, de SSB a digitals o inversa, i també si es canvia de banda. EA3RCI actua comodí comodí i podrà atorgar la lletra que hi pugui faltar).

Tota combinació és vàlida, es pot fer una lletra per part o per diferents bandes o modalitats, és a dir, que tota combinació serà donada per bona per a l'obtenció del diploma.

LLISTES: Les llistes de contactes realitzats seran enviades exclusivament en format electrònic tipus ADIF, abans de les 00:00 hores del dia 18 de juny de 2023, al correu electrònic rcbaells@gmail.com.

VERIFICACIÓ DE CONTACTES: No seran vàlids els contactes realitzats en nom d'altres estacions, excepte els realitzats amb estacions col·lectives de Radio-Clubs o seccions, a través dels operadors assignats per aquests. Cada contacte serà creuat amb el llibre de registre (log) de cada estació atorgant.

E-QSL ESPECIAL: Tota estació que hagi contactat amb les nostres estacions EG3PTM i EA3RCI, encara que sigui en un sol dia haurà aconseguit la E-QSL especial.  QSL MANGAER: EA3RCI

LLIURAMENT DE DIPLOMES: El Diploma (en format color A4) s'enviarà a tots els participants de manera gratuïta per correu electrònic en format digital, a l'adreça remitent dels llistats (logs) enviats. També hi ha possibilitat d'enviar els diplomes en format paper per correu ordinari amb cost total de 5€, o bé en paper també i de forma gratuïta en futures trobades presencials prèvia petició. La QSL especial serà enviada VIA e-QSL en format digital o bé per correu electrònic.

FINAL: Per a qualsevol qüestió no prevista a les presents bases, o dubte en la seva interpretació, ho resoldrà la Junta Directiva del Ràdio Club La Baells, quina decisió serà inapel·lable.

El Radio Club La Baells agraeix a tots els participants i desitja a tots molta sort en l'activitat.

73,

SETEMBRE 2.023

El Radioclub La Baells EA3RCI organitza l'activació sobre  la gran festa Berguedana de La Gala de Queralt amb l'activitat de ràdio amb l'indicatiu especial EG3SQ amb una e-qsl especial.. Sortirem en 40 mts SSB, 2 MTS FM,. Els horaris aproximats son DIVENDRES 8 de setembre de 2.023 des de les 09:00 EA aproximat i practicament durant tot el dia. Si fa mal temps farem QSY i sortirem des de els nostres QTH's. Activarem referències:

 • COMCAT: 14

 • QSL MANAGER: EA3RCI

 • Les qsl's via e-qsl, 

 

Moltes gràcies, 73,

OCTUBRE 2.023

Aquest any la nostra trobada internacional de radioaficionats la fem el dia 1 d'octubre de 2.023. Com sempre és a St. Corneli de Cercs i en breu plasmarem a aquí i la nostra pàgina web el programa que serà semblant al de altres edicions passades però amb alguna novetat.

Us esperem !!!  no us la perdeu  !!!!      

Les referències a activar son:

 • MUEB-099

 • COMCAT-14

 • LOC.: JN02WE

 • DME: 08268

La qual és electrònica pel sistema "E-QSL" únicament.

Per qualsevol aclariment:    rcbaells@gmail.com

Us esperem !!!  73,

EG3PTM.jpg
EG3SQ OK OK OK 2023.jpg
DIPLOMA PATUM 2023 BIS IMATGE.jpeg
TROBADA FLYER 1.jpg
bottom of page